Mastodon Primeres imatges de Whatsapp 3.0 | Apple i altres

Primeres imatges de Whatsapp 3.0




Després de les crítiques a Whatsapp per la seva intenció de cobrar una subscripció anual, i al fet que la gent demanava una actualització urgent, semblava molt estrany que el rei de la missatgeria mòbil no mogués cap fitxa. Finalment, Whatsapp ha donat senyals de vida i ha mostrat les primeres imatges de la propera versió de l’aplicació. Cal que tinguem en compte, que amb la versió 3.0, també arribarà la necessitat de subscripció anual. Per a tots els usuaris d’iPhone, que vam pagar per a l’aplicació, no caldrà que fem cap pagament mai. Això només s’aplicarà als futurs usuaris que es donin d’alta a partir de la versió 3.0.




La primera novetat que hem pogut conèixer és Push to Talk. Hi haurà una icona amb un micròfon al costat de la caixa per a introduir text, i al pressionar-lo podrem dictar el que vulguem escriure.




La segona novetat serà la possibilitat d’enviar diverses fotografies alhora. D’aquesta manera, podrem seleccionar més d’una fotografia per a enviar-les




També s’ha descobert un botó amb més opcions que no existeix en la versió actual, i del qual encara no se sap que permet. Per a acabar, la versió 3.0 ens permetrà canviar el número de telèfon associat a l’aplicació i a més, s’integrarà amb iCloud per a protegir les nostres dades personals en els servidors d’Apple.

De moment es desconeix quan en llençarà aquesta actualització, però esperem que sigui en breu. Whatsapp funciona bé, però s’ha quedat una mica enrere. Actualment hi ha moltes alternatives, i la majoria d’elles aporten novetats i noves característiques, cada cop més interessants.


Publica un comentari a l'entrada