Mastodon Whatsapp s'actualitza amb alguna millora | Apple i altres

Whatsapp s'actualitza amb alguna millora




Lo de Whatsapp no té nom. La aplicació reina de la missatgeria instantània, porta un ritme de millores i de inclusió de novetats ridícul. Quan va parèixer l’iPhone 5 amb la pantalla de 4 polzades va trigar quasi 3 mesos en adaptar l’aplicació, i des de llavors han passat 6 mesos sense cap novetat ni millora. Finalment el dimarts, es va distribuir una actualització que millorava algunes coses. La majoria d’elles clamava al cel que no estiguessin implementades ja.




Una de les novetats es poder enviar diverses fotografies alhora. Novetat que hauria d’haver existit des del primer dia, però bé. La segona novetat important és el suport URL scheme. Una caracter´sitica que permetrà que aplicacions terceres interactuïn amb Whatsapp. La darrera novetat és la possibilitat de poder fer còpies de l’aplicació a iCloud, i així mantenir les converses i les fotografies, els vídeos queden fora per limitacions d’espai.

Com podeu veure, poques novetats per lo important que és l’aplicació. Esperem que estiguin treballant en una major update que arribi de la mà de iOS 7.

Publica un comentari a l'entrada