Mastodon Primeres captures de iOS 8? | Apple i altres

Primeres captures de iOS 8?




Fa pocs dies que tenim iOS 7.1 i ja tenim el primer rumor de la versió d’iOS 8. Com cada any, la nova versió del sistema operatiu es presentarà al juny, estant disponible pel públic a finals de setembre. Per tant, sembla lògic que Apple estigui treballant en la nova versió de sistema operatiu.

Ahir mateix es va filtrar una captura de pantalla del sistema on apareixen unes novetats. Es tracta de suposades noves aplicacions com TextEdit i Vista Prèvia. Les icones segur que no són les definitives, ja que poc tenen de disseny pla al estil iOS 7. Però no seria descabellat pensar que iOS 8 porti finalment un gestor de documents d’iCloud.

L’aplicació que segur que apareixerà en iOS 8 és la de Healthbook, cercant registrar la nostra activitat, i que segurament requerirà d’un dispositiu tipus polsera per a completar la informació registrada.

Un darrer rumor, també centrava les millores de la nova versió d’iOS en una millora substancial de l’aplicació de Mapes, incloent finalment el transport públic.

Com podeu veure, ja s’ha donat el tret de sortida a les filtracions d’iOS 8. A mesura que vagin apareguin uns les aniré portant.


Publica un comentari a l'entrada