Mastodon Office arriba finalment a iOS | Apple i altres

Office arriba finalment a iOS




Microsoft va presentar ahir la versió d'Office per a iPad i iPhone, disponible des d'avui per a descarregar. Una noticia molt i molt interessant, però que arriba amb el model Freemium.

Però que vol dir Freemium? És una manera d'oferir aplicacions de manera gratuïta amb serveis bàsics, però amb un cost per als serveis avançat. En el cas d'Office, podrem descarregar les aplicacions de Word, Excel i PowerPoint de manera gratuïta, però només podrem visualitzar documents. Si els volem editar i desar al núvol de Microsoft OneDrive, ens caldrà una subscripció mensual o anual d'Office 365. La subscripció té un cost de 10€ mensuals o de 99€ al any.




Per tant, bones noticies ja que la suite ofimàtica més estesa arriba a iOS, amb aplicacions molt ben implementades per a les pantalles tàctils, però ho fa amb un model de subscripció que de ben segur no agradarà a molts. A mi personalment les subscripcions no m'agraden, prefereixo pagar un sol cop i disposar de l'aplicació per sempre.

Veurem si finalment Office desbanca la suite d'Apple. Ho veig difícil, i més des que Apple l'ofereix gratuïtament per a tots els nous usuaris d'iOS.



Publica un comentari a l'entrada