Mastodon 15 milions de iPhone 5 pel setembre | Apple i altres

15 milions de iPhone 5 pel setembre


Avui ens hem llevat amb un nou rumor sobre el futur iPhone 5 (o iPhone 4S). Segons es pot llegir en diferents blogs, sembla ser que Apple acaba de realitzar una comanda de 15 milions de iPhones a Pegatron Technology per a que estiguin disponibles durant el mes de setembre. Aquesta és la mateixa empresa encarregada de fabricar el iPhone 4 CDMA, comercialitzat als EEUU per Verizon, i possiblement dels propers iPads i MacBooks. Aquest rumor no deixa de sorprendre’m. Fins ara Apple contracta tota la fabricació a Foxconn, i no els hi ha anat malament. Possiblement els problemes laborals que està travessant aquesta darrera empresa, o el fet de buscar abaratir costos, els ha portat a aquesta decisió.

D’altra banda, els rumors apuntem a que finalment no hi haurà canvis externs en el disseny de l’actual telèfon. Els canvis es farien només a nivell de hardware (chip A5, càmera de 8 Mpx, etc.). Per tant, propostes com les següents hauran d’esperar al proper iPhone 6.


El disseny de l’actual iPhone 4 em sembla perfecte, però propostes com l’anterior fan que després de 12 mesos amb ell, no em sembli malament introduir canvis en l’estètica. De qualsevol manera, ja queda menys per a conèixer el que ens preparen el Srs. de Cupertino.

Publica un comentari a l'entrada