Mastodon Apple Care + Genius Bar = Gran Combinació | Apple i altres

Apple Care + Genius Bar = Gran Combinació


Ahir vaig estrenar el meu quart iPhone 4, el tercer d'aquest mes. Això ho he pogut fer gràcies al servei d'Apple Care, però sobretot al fet de disposar a Barcelona d'una Apple Store. És una combinació de dos factors que fa que el servei i tracte que t'ofereix la companyia de la poma estigui a anys llum de la competència. D'una banda el servei d'Apple Care, que tot i ser d'un any extensible a dos per 70€, és una autèntica garantía davant de defectes que pugui tenir el telèfon. I de l'altra el Genius Bar, un punt de trobada amb un especialista per a poder tractar qualsevol dubte o qüestió relacionada amb els productes d'Apple.

La primera vegada que vaig demanar hora amb un Genius va ser perquè el botó de Home començava a fallar. Un cop identificat el problema, es va procedir al canvi per un telèfon nou. Aquests canvis comporten un nou número de sèrie i d'IMEI, però no allarguen la durada de la garantía. Al cap de poc, vaig notar que el telèfon es congelava en algunes aplicacions. Així que vaig tornar a demanar hora. Identificat l'error, van tornar a realitzar un canvi. Fins ahir, que vaig decidir tornar a portar l'iPhone perquè tenia una peça interna mal collada i al vibrar feia un soroll estrany. Ara sí que finalment el telèfon està perfecte.

Ja sé que sonarà una mica "fanboy", però de quina companyia d'electrònica de consum podem trobar aquest tracte i aquest servei avui en dia. Em sembla que de ben poques, o només d'una. Així doncs, el que us recomano és que si teniu qualsevol problema i esteu en el primer any de garantía, us apropeu, si podeu, a una Apple Store i comenteu el que us passa amb un Genius. Us asseguro que sortireu satisfets de l'experiència.

Publica un comentari a l'entrada