Mastodon Arreglar el GPS a l'iPhone 3G | Apple i altres

Arreglar el GPS a l'iPhone 3G


Si mai heu activat un iPhone sense la SIM original, és molt possible que certs serveis hagin deixat de funcionar. És una de les eines que fa servir Apple per a evitar que s’alliberin telèfons de manera no legal. Avui explicaré uns procediments que es poden fer per a recuperar el posicionament per GPS.

El primer que hem de fer és instal·lar uns paquets de Cydia que s’anomenen Youtube Fix #1, #2 i #3. Els trobarem en el repositori http://cydia.pushfix.info/, que es pot afegir a Cydia seguint les següents instruccions. Un cop afegit els paquets es reiniciarà l’escriptori de l’iPhone i hauríem de tenir disponible el posicionament GPS.

Si això no hagués funcionat és que tenim un bug i cal fer algun dels dos procediments següents:
  1. Obrir l’aplicació de Mapes. Si no ens localitza, prémer el botó de power 5 segons fins que aparegui el missatge d’apagar el telèfon. Deixem anar el botó de power i premem el botó de home fins que es tanqui l’aplicació de Mapes. Esperem un breu instant i tornem a obrir l’aplicació un altre cop. En pocs segons el posicionament GPS hauria de començar a funcionar.
  2. Si amb tot això no hem aconseguit arreglar el GPS, només ens queda provar el següent. Desactivar els serveis de localització en el menú de Configuració i apagar el telèfon. Tornar a encendre’l i esperar un parell de minuts un cop aparegui l’escriptori. Tornar a activar els serveis de localització. Obrir l’aplicació de Mapes i deixar el telèfon quiet fins que la boleta blava comenci a “bategar”.

En el meu cas, per a recuperar el posicionament GPS, vaig haver de instal·lar els paquets de Cydia i realitzar el primer procediment. Amb això ja va tornar a funcionar el GPS en el iPhone 3G. Espero que us serveixi.



Publica un comentari a l'entrada