Mastodon The Big Bang Theory. Hi ha vida després de Friends. | Apple i altres

The Big Bang Theory. Hi ha vida després de Friends.



Ja fa uns quants anys que va finalitzar la sèrie Friends, i des de llavors hi ha hagut un buit en les comèdies televisives. Moltes ho han intentat, How I Met Your Mother, Two And A Half Men, etc. però cap ha aconseguit atrapar l'audiència com ho ha fet Big Bang.

La sèrie comença amb l'arribada de Penny, una aspirant a actriu, a l'apartament veí que comparteixen Sheldon i Leonard, dos físics, que treballen en l'Institut Tecnològic de California. Leonard s'enamora des del primer moment de Penny. Juntament amb aquests tres personatges, hi ha Howard, un enginyer d'orígen jueu, i Rajesh, un astrofísic de nacionalitat indú. En el decurs de la sèrie es mostra la dificultat dels protagonistes masculins per a relacionar-se amb persones del seu voltant, principalment del sexe femení, donant pas a situacions còmiques.

Actualment la sèrie es troba amb la quarta temporada finalitzada, però l'èxit ha sigut tant gran, que la cadena de televisió que l'emet l'ha renovat per tres més. No se sap si arribarà a deu, tal i com ho va fer Friends, o potser fins i tot la supera, però el que si que és segur, és que us farà passar molt bones estones.



Publica un comentari a l'entrada