Mastodon Steve Jobs deixa el càrrec de CEO a Apple | Apple i altres

Steve Jobs deixa el càrrec de CEO a Apple


Fa només unes hores, Steve Jobs ha enviat la següent carta on renuncia al seu càrrec de CEO d’Apple, principalment per motius de salut.

Al consell d’administració d’Apple i a la seva comunitat:
Sempre he dit que si mai no podia continuar el meu treball com a CEO d’Apple vosaltres seríeu els primers en saber-ho. Desafortunadament, el dia ha arribat. Deixo el meu lloc com a conseller delegat d’Apple. M’agradaria servir, si el consell ho veu bé, com a president de la junta, director i treballador d’Apple.
Recomano que s’executin el plans de successió i es nomeni a Tim Cook com a CEO d’Apple. Crec que els dies més innovadors i brillants d’Apple estan per venir, i desitjo veure i contribuir en aquests dies des del nou rol.
He fet alguns dels millors amics de la meva vida a Apple, i us agraeixo a tots aquests anys de treball junts.
Steve.”

Finalment, Steve deixa el seu càrrec de CEO després de fundar Apple amb Steve Wozniak l’1 d’Abril de 1976, i reincorporar-se després de ser acomiadat al 1984. A partir d’aquests moments ocuparà un càrrec en la junta directiva, deixant a Tim Cook, nomenat al poc de difondre’s la carta, com a CEO d’Apple.

La noticia ha volat per la xarxa, i en aquests moments les mostres de suport i agraïment es succeeixen en els principals mitjans electrònics. Des d’aquest blog et dono les gracies Steve per tot el que has creat. Has fet dispositius i eines que fan que treballar i dissenyar sigui un autèntic plaer. Moltes gràcies i espero que et milloris ben aviat.

1 comentarios :

li estan prenent les mides de la caixa de pi......pobesitou

Reply

Publica un comentari a l'entrada