Mastodon Find my iPhone per a iOS | Apple i altres

Find my iPhone per a iOS


Find my iPhone és una funcionalitat, gratuïta des de la versió 4.2.1, que recomano que tothom l’activi. La seva principal funció és la de localitzar un iPhone perdut en un mapa. Això ho podrem fer des d’un navegador web accedint a la pàgina web me.com o des de l’app Buscar mi iPhone en un altre iPhone, iPad o iPod touch. Per a utilitzar aquesta prestació, el primer que caldrà fer és configurar aquesta funcionalitat en l’iPhone seguint els passos que trobareu en el següent enllaç.


Un cop ho tinguem configurat, ja tindrem la funció activada i podrem realitzar diferents accions, a més de localitzar el telèfon. La primera és la de mostrar un missatge o reproduir un so per a trobar-lo. Podrem enviar un missatge demanant que la persona que el trobi truqui a un número de telèfon. Aquest missatge apareixerà en la pantalla, tot i que el dispositiu estigui bloquejat. També podem fer que l’iPhone reprodueixi un so fort, encara que el telèfon estigui en silenci o amb el volum baix.


La segona acció que podem fer, i per a mi molt interessant, és poder posar una contrasenya a distancia. Si no trobes el telèfon, fins que no el recuperis, pots protegir el seu contingut. Per això, crees una contrasenya de quatre dígits per a bloquejar l’iPhone i així evitar que l’utilitzin, accedeixin a la teva informació personal o manipulin els teu ajustos.


La tercera acció, que només cal fer servir en casos extrems, és la de esborrat remot. Si provant d’enviar un missatge no recuperes el telèfon, pots emprar aquesta funcionalitat per a restablir el ajustos de fàbrica, esborrant tota la informació continguda en el telèfon. Si el recuperessis, només caldria connectar el telèfon a l’iTunes, i sincronitzar amb la darrera còpia de seguretat.

Com podeu veure, Find my iPhone és una funcionalitat molt interessant i complerta, que de ben segur ens ajudarà si mai perdem el nostre telèfon. Així que si algú no ho té activat, li recomano que ho faci de seguida.




Publica un comentari a l'entrada