Mastodon Rumor: No hi haurà renovació de la gama d'iPod aquest setembre | Apple i altres

Rumor: No hi haurà renovació de la gama d'iPod aquest setembre


Segons els rumors que circulen per la xarxa, Apple no renovarà la seva gama d’iPod aquest any. Això vol dir, que el suposat event que s’ha de celebrar aquest mes de setembre ha de ser per presentar un altre producte, como podria ser l’iPhone 5.

Ja fa 6 anys que Apple renova la seva gama de reproductors iPod el mes de setembre. Però degut a que el nou iPhone 5 no es va poder presentar al juliol, i a les bones ventes del seus reproductors musicals, aquest setembre segurament no tindrem Keynote basada en aquests productes.

És cert que fins ara, les ventes dels iPod han sigut bones. Però la multitud de smartphones que inunden el mercat, fa pensar que Apple hauria de fer un rentat important dels seus reproductors per a que segueixin sent una opció atractiva pels consumidors.

De qualsevol manera, el rumor és interessant per a tots aquells que esteu esperant el nou iPhone, ja que cada cop queda més clar, que en poc més d’un mes ja el tindrem presentat i segurament amb la possibilitat de poder-lo adquirir.Publica un comentari a l'entrada