Mastodon Camera+. Bones fotografies amb l'iPhone. | Apple i altres

Camera+. Bones fotografies amb l'iPhone.


Que la càmera de l'iPhone no és la millor del món, tothom ho sap, però també és cert que és l'única que sempre portem a sobre. I de ben segur que, en moltes ocasions, hem de fer ús d'ella per a capturar moments especials. Per això, us recomano la aplicació Camera+, i concretament, la funció Clarity per a acabar d'aconseguir una foto molt digne, que ens serveixi de record.

Camera+ és una excel·lent aplicació de fotografia que millora en molts aspectes la que Apple proporciona de forma nativa. Amb la darrera actualització, a més de millores de funcionament i correcció d'errors, es va incloure com a novetat l'opció de tractament Clarity. Un avenç revolucionari en el processat d'imatges, que dóna resultats increïbles. Amb només pitjar l'opció Clarity, l'aplicació analitza l'imatge i realitza els ajustos necessaris per a aconseguir un efecte HDR impressionant. En la majoria de situacions aconsegueix treure tot el detall tant de les zones més il·luminades com de les més fosques a partir d'una única exposició, evitant que aparegui imatges fantasmes, que de vegades ens trobem al emprar la funció HDR de l'aplicació de fotografia d'Apple.

A continuació podem veure un parell de fotos per a fer-nos una idea del seu funcionament. La primera és la original.


Aquesta és amb la funció de Clarity.


Així que si voleu aprofitar al màxim la càmera del vostre telèfon, us recomano comprar aquesta aplicació, que només val 0,79€. En el següent enllaç la podreu adquirir.

Publica un comentari a l'entrada