Mastodon Infinity Blade II disponible a l'App Store | Apple i altres

Infinity Blade II disponible a l'App StoreAvui ens hem llevat amb una bona noticia per a tots aquests que els hi agrada jugar amb el seu dispositiu mòbil d’Apple. Infinity Blade II ja està disponible a l’App Store. És un joc totalment recomanable per a aquells que tingueu un iPad, ja sigui el primer o el segon. Amb l’iPhone s’hi pot jugar, però l’experiència, que prometen els nois de Chair Entertainment, no serà la mateixa que amb el tablet.


La primera versió del joc va marcar un abans i un després en el món dels jocs per a mòbils. Va ser el primer en utilitzar el motor gràfic Unreal Engine. Aquesta segona part incorpora novetats com: quaranta noves localitzacions, nous punts d’atac, armes i encanteris.

Per a tots aquells que hagueu jugat a la primera versió del joc, us resumeixo les novetats d’aquesta segona part:
  • Sòlid i dinàmic món en 3D: explora realistes escenaris que canvien de forma dinàmica amb el temps, a mesura que viatges i t’endinses en llocs exòtics.
  • Tres nous estils de combat: ara pots escollir nombroses classes d’armes, cuirasses i encanteris.
  • Sistema de personalització de personatges millorat: pots crear i forjar armes encara més poderoses amb els objectes místics que reuneixis a llarg de l’aventura.
  • Descobreix els secrets del teu passat: coneix tots els secrets de la fantàstica història d'Infinity Blade mentre t’endinses en el regne de la misteriosa immortal Saydhi i descobreixes la veritat sobre el Forjador de Secrets i els seus poders.
  • Suport per a iCloud i sortida HDMI

A continuació us deixo un vídeo per a que aneu fent boca. De ben segur que no us decebrà. És una compra totalment recomanada.


Publica un comentari a l'entrada