Mastodon CloudOn, Office per a l'iPad | Apple i altres

CloudOn, Office per a l'iPad





Mentre seguim a la espera d’una versió oficial de l’Office per a l’iPad, altres empreses comencen a presentar alternatives interessants. És el cas de CloudOn, una aplicació que va aparèixer fa una setmana.

L’èxit de l’aplicació va ser tant gran, que la van haver de retirar temporalment de l’App Store, degut a que els seus servidors no estaven dimensionats per a aquesta afluència. Sembla ser que ja torna a estar disponible, encara que de moment només als Estats Units. Tot i així, si vols es pot crear una compte de l’App Store Americana sense targeta de crèdit per a poder adquirir aplicacions gratuïtes. Si és així, pots segui els passos que s’indiquen en el següent enllaç.



Amb CloudOn tindrem una interfície de Word, PowerPoint i Excel adaptada a l’iPad, podent editar, crear o gestionar aquests arxius de manera molt semblant a la de l’ordinador. Un dels punts forts de CloudOn és la integració amb DropBox, per a que els documents estiguin disponibles en qualsevol lloc i moment.

Com podeu veure, una alternativa molt interessant per als que necessiten treballar amb documents Office des de l’iPad. Si teniu compte d’App Store americana la podeu descarregar prement el següent enllaç.


Publica un comentari a l'entrada