Mastodon Shazam Player, un molt bon reproductor musical per l'iPhone | Apple i altres

Shazam Player, un molt bon reproductor musical per l'iPhone


Els creadors de la famosa aplicació de reconeixement de cançons Shazam, acabem de presentar un reproductor musical destinat a desbancar l’aplicació de música dels nostres iPhone i iPod Touch.

Shazam Player és un enginyós reproductor musical amb més funcionalitats que l’aplicació de Música d’Apple. La primera d’elles és la funció LyricPlay, que permet veure les lletres de les cançons mentre s’estan reproduint. D’aquesta manera, podrem cantar mentre escoltem la cançó, com si d’un karaoke es tractés. Shazam Player també permet compartir les cançons amb els nostres amics i seguidors a través de Twitter i Facebook.


El reproductor també permet puntuar les nostres cançons per a ordenar-les, de manera que les que més ens agradin guanyin protagonisme en el mode aleatori. Aquesta funció l’han anomenat Bad List i Good List. Una altra funció molt interessant és la possibilitat d’accedir a YouTube des de la mateixa aplicació per a veure els clips dels nostres artistes preferits, i fins i tot, poder consultar els futurs concerts del grup que estem escoltant.


Com podeu veure, una aplicació molt complerta i interessant pels amants de la música. I el millor de tot, és una aplicació gratuïta. De moment, però, només està disponible a la App Store Americana, així que si teniu un compte americà la podeu adquirir en el següent enllaç. La resta podeu esperar una mica, que segur en breu la tenim disponible al nostre país.



Publica un comentari a l'entrada