Mastodon Problemes amb l'actualització 10.7.3? Instal·leu la COMBO | Apple i altres

Problemes amb l'actualització 10.7.3? Instal·leu la COMBO


L’alegria que Apple ens va donar ahir amb l’arribada del Català al OS X va quedar enterbolida. A mig matí van començar a aparèixer comentaris en blogs i foros d’usuaris que havien tingut problemes amb l’actualització de software. Aquests usuaris es queixen de problemes intermitents com el tancament inesperat d’aplicacions. La comunitat ja ha batejat aquest problema com els “errors de CUI”. De moment no hi ha comunicació oficial d’Apple al respecte.

Si encara no has actualitzat, es recomana descarregar la versió COMBO de la 10.7.3, enlloc d’actualitzar el software directament. La versió COMBO és una versió complerta que incorpora totes les novetats de la 10.7.1 i la 10.7.2 juntament a les novetats de la 10.7.3. L’actualització de software només modifica els arxius corresponents a aquesta versió. La versió COMBO la podeu descarregar en el següent enllaç, i recomano a tothom que empri aquesta versió per a actualitzar el seu Mac: versió COMBO. Un cop actualitzada, i reiniciat l’ordinador, es recomana reparar els permisos amb la Utilitat de Discs del Sistema.

Si per desgracia aquest article arriba tard i ja has actualitzat i t’han obsequiat amb l”error CUI”, pots intentar arreglar-lo intentant instal·lar la versió COMBO de la 10.7.3 sobre el sistema. En molts casos es solucionen tots els problemes. Si no fos així pots llegir l’article que han escrit els nois de Appleweblog per a recuperar el teu Mac.

Espero que siguin pocs els afectats i que se solucionin ràpid aquests problemes.

Publica un comentari a l'entrada