Mastodon Aconsegueix fins 7,8 GB al Dropbox de forma gratuïta | Apple i altres

Aconsegueix fins 7,8 GB al Dropbox de forma gratuïta


Dropbox és una eina imprescindible en el meu dia a dia, i suposo que en el de molts de vosaltres. Un servei d’emmagatzematge en el núvol perfectament sincronitzat entre PC’s, Mac’s, iPhone’s i iPad’s. L’única pega però, és que la versió gratuïta només ens ofereix 2,2 GB d’espai. La bona noticia que us porto avui és que Dropbox ens ofereix més espai si els ajudem a provar la versió beta que incorpora la funció de sincronització automàtica de fotos i vídeos des de càmeres digitals i targetes de memòria.


Per a poder obtenir 7GB addicionals haurem de descarregar la versió 1.3.13 de Dropbox i pujar les fotografies connectant la càmera o la targeta de memòria, per a que s’activi el nou assistent. Per cada 500 MB de fotos i vídeos que pugen, aconseguirem 500MB més d’emmagatzematge gratuït fins a un màxim de 5GB.

Fet això, encara podem aconseguir més espai gratuït. Si accedeixes a la següent pàgina del Dropbox, podràs aconseguir més espai linkan el teu compte de Dropbox amb Twitter i Facebook i donant la teva opinió. D’aquesta manera aconseguiràs 640 MB addicionals d’espai.

Així que ja sabeu, si teniu un compte gratuït de Dropbox, no desaprofiteu aquesta oportunitat d’obtenir més espai. Els passos no són complicats i com més espai tingueu en el núvol molt millor.


Publica un comentari a l'entrada