Mastodon Google Drive disponible per a OS X, la setmana vinent a iOS | Apple i altres

Google Drive disponible per a OS X, la setmana vinent a iOS
Finalment ha arribat Google Drive a OS X. El servei d'emmagatzemament en el núvol de Google, competència de Dropbox o Box.net, està disponible.

El que ha fet Google ha sigut millorar Google Docs en una plataforma des de la qual es pot emmagatzemar i editar tot tipus d'arxius des del navegador, inclús de forma col·laborativa. L'esquelet de la interfície és molt semblant a la de Google Docs.

Algunes de les funcions interessants són la capacitat de reconèixer text de documents escanejats emprant la tecnologia OCR, el reconeixement d'algunes imatges sense necessitat de text d'ajuda, la distribució intel·ligent  dels documents per diversos centres de dades i així evitar els problemes en cas que falli algun, el xifrat de tots els arxius, etc.

El servei ofereix 5GB de forma gratuïta. L'aplicació d'OS X ja està disponible i el seu funcionament és exactament igual que el de Dropbox, generant un directori del servei en els nostres ordinadors, i sincronitzant-lo amb el directori web. Si necessitem més espai el podrem adquirir pagant una quota mensual. Per 25GB seran 1,88 €/mes, per 100GB 3,76 €/mes i per 1 TB 37,71 €/mes.

La companyia està treballant en l'aplicació per a iOS, i es preveu que en una setmana aproximadament estigui disponible.

Si voleu provar el servei, ho podeu fer pitjant el següent enllaç: Google Drive

Publica un comentari a l'entrada