Mastodon Apple publica l'aplicació de Podcast | Apple i altres

Apple publica l'aplicació de Podcast




Era una sol·licitud dels usuaris des de feia temps. Finalment Apple ha llençat una aplicació per a iOS enfocada als Podcast. Aquesta nova aplicació ofereix una gestió més fàcil dels Podcast possibilitant descobrir nous, subscriure’s i reproduir-los des de l’iPhone, iPad o iPod Touch. Amb aquest llançament, Apple crea una aplicació independent que combina les opcions de que disposàvem en l’aplicació de Música i la secció de Podcast de l’iTunes Store.

L’aplicació separa en dos els tipus de Podcast, els d’àudio i els de vídeo. A més, hi ha disponible una secció anomenada Principals emissores on es mostres tots els Podcast segons la seva temàtica. L’aplicació permet descarrgar-los i poder-los escoltar quan no tinguem connexió a internet.




En l’apartat social, l’aplicació permet compartir el Podcast que estiguem escoltant o veient per Twitter, Missatge o per correu. A més, se’ns ofereix la possibilitat de sincronitzar amb iTunes tant les noves entregues com per a seguir reproduint en un altre dispositiu des del punt on vam deixar el Podcast.

Podeu descarregar l’aplicació de forma gratuïta en el següent enllaç: Podcast.

Publica un comentari a l'entrada