Mastodon Google llençarà una App de Mapes per a iOS, i serà impressionant! | Apple i altres

Google llençarà una App de Mapes per a iOS, i serà impressionant!




La presentació dels Mapes d’Apple no va sorprendre a ningú. Feia temps que era un rumor quasi confirmat i així va ser. El dubte que teníem tots era si Apple seria capaç de crear una aplicació que estigués a l’alçada dels mapes de Google. I ho va ser a mitges. Si bé l’aplicació incorporava novetats com la navegació per veu i vistes aèries de ciutats, suspenia en informació comercial i de transports públics i amb la visió Street View. Per tant, a priori, un canvi que no satisfaria a tothom, i sobretot a Google.

Però la competència beneficia a l’usuari final, i sembla que així serà, ja que uns dels directius de Google ha anunciat que els desenvolupadors de la companyia estant treballant en una aplicació per a iOS que oferirà una experiència de Google Maps impressionant. Potser han arribat tard. Totes les novetats que apareixien en la versió dels mapes de Google en Android no es portaven a iOS. I segurament aquestes decisions els ha fet perdre l’aplicació nativa de mapes en iOS.

Segurament en el proper event de Google I/O es presentin aquestes novetats. Esperem que sigui una gran aplicació, i que l’usuari pugui escollir la que més s’ajusti a les seves necessitats.


Publica un comentari a l'entrada