Mastodon Les altres novetats de l'iOS 6 | Apple i altres

Les altres novetats de l'iOS 6




Fa uns dies us vaig comentar les principals novetats que portarà l’iOS 6, com són les noves aplicacions de Mapes i PassBook, les millores de Siri o el redisseny de molts detalls. Però com va dir Scott Forstall, iOS 6 portarà més de 200 noves característiques. Passem a donar-les-hi un cop d’ull:




Mode perdut: ens farà més senzill localitzar i protegir el nostre iPhone. Aquest mode bloqueja el telèfon de forma immediata amb un codi de 4 dígits i envia un missatge amb el nostre número de contacte.

Signatures de correu: podrem tenir diferents signatures de correu, per a cadascuna de les comptes que tinguem.

Controls de privacitat: ens permetrà saber a quin tipus de dades (contactes, calendari, posició GPS, etc.) accedeix cada aplicació, podent bloquejar-li l’accés.

Millores de Game Center: possibilitat de desafiar un amic a un joc. A més, facilita la localització d’amics gràcies a la integració amb Facebook.

Augment de la velocitat del motor Javascript: d’aquesta manera, Safari es posiciona com un dels navegadors més ràpids.

Notificacions de l’App Store: sistema per a que pàgines i serveis web amb aplicacions natives per a iOS mostrin una notificació amb la que poder accedir a la App Store i descarregar-la.

App Rellotge per a l’iPad: arriba l’aplicació de Rellotge a l’iPad amb les mateixes funcions que a l’iPhone. Incorpora com a novetat un mapa del món amb la hora i la situació meteorològica de les ciutats escollides.

Diccionari: disponible en anglès, castellà, alemany, francès i diccionari personal en iCloud.

Millores en les fotografies: en el mode HDR.

Millores de seguretat: mitjançant la selecció aleatòria d’adreces (ASLR) a nivell del nucli del sistema.

Tons d’alarma: possibilitat d’escollir una cançó com a to.




Recordatoris basats en localització: ara l’iPad té la possibilitat de triat les zones sense tenir-les emmagatzemades prèviament. 

Cerca de contactes ampliada: ara es podrà cercar un contacte amb tots els camps de l’agenda.


I moltes altres petites novetats.

Publica un comentari a l'entrada