Mastodon Els nous Mapes d'iOS 6 | Apple i altres

Els nous Mapes d'iOS 6




Una de les novetats del futur iOS 6 és la nova aplicació de Mapes. Era quasi la darrera aplicació de Google que hi havia a iOS, i a més tenia el llistó molt alt. Així que Apple se la jugava. Tenia que presentar una aplicació que superés al famós Google Maps, i en la meva opinió, crec que ho va aconseguir.

Apple ha fet els deures i ens a presentat una aplicació amb una renovació visual, que adopta una interfície neta que deixa la major part de la pantalla per a la navegació. A més, ha incorporat la navegació per veu (turn-by-turn) que ens durà al nostre destí. Les ordres de navegació ens apareixeran en la pantalla de bloqueig, evitant tenir que desbloquejar el telèfon i accedir a l’aplicació. La mala noticia és que la navegació només estarà disponible per l’iPhone 4S i per a l’iPad 2 i nou iPad.




Apple volia fer una gran aplicació de mapes i per això estant fent ells la cartografia de tot el món, i el més important és que els mapes són vectorials. És a dir, que són infinitament escables, i per tant, la seva navegació per ells serà molt fluida. Una altra de les prestacions de l’aplicació d’iOS 6 és al vista Flyover que permet visitar les ciutats des de l’aire.




Finalment, l’aplicació de Mapes s’integra perfectament amb Siri. Podrem dir-li el nostre destí i ens calcularà la ruta a l’adreça a lloc concret que li diguem. La integració amb el trànsit, farà que l’aplicació ens porti per la ruta menys congestionada, o que ens proposi alternatives si sorgeix un problema de trànsit durant el nostre trajecte.

Com podeu veure, una aplicació que, a priori, farà que no trobem a faltar Google Maps.


Publica un comentari a l'entrada