Mastodon Apple actualitza la beta d'iCloud.com | Apple i altres

Apple actualitza la beta d'iCloud.com




La beta d’iCloud s’acaba d’actualitzar. Per a tots aquells que sou desenvolupadors i esteu provant les noves característiques d’iOS 6 i Mountain Lion, ja podeu provar les noves seccions com Notes i Recordatoris. D’aquesta manera s’amplia la possibilitat de gestionar aquestes aplicacions des del nostre Mac o PC accedint a la web iCloud.com. A més de la incorporació d’aquestes dues aplicacions, hi ha hagut modificacions com és el cas de Buscar el meu iPhone que incorpora la funció Lost Mode, present a partir d’iOS 6.

Les aplicacions tenen el mateix aspecte que en l’iPad, per a que l’usuari no dubti que està treballant amb les mateixes dades. La secció per a cercar els nostres dispositius ha patit alguns canvis, però de moment segueix emprant Google Maps per a ubicar-los. Al incorporar l’aplicació de Recordatoris, aquests deixen d’estar presents en l’aplicació de Calendari.

De moment només hi poden accedir desenvolupadors, però es rumoreja que estarà disponible per a tothom a partir del llançament de l’iOS 6 cap a l’octubre. Veurem si amb el llançament de OS X Mountain Lion alliberen alguna novetat.
  

Publica un comentari a l'entrada