Mastodon OS X Mountain Lion instal·lat en el MacBook Pro Late 2008 | Apple i altres

OS X Mountain Lion instal·lat en el MacBook Pro Late 2008

iOS 6 va eclipsar la presentació de Mountain Lion durant la WWDC 2012. La nova versió d’OS X es presentava com una actualització menor del sistema operatiu per a Mac. Amb molt poques millores aparents, OS X Mountain Lion no va acabar de calar en la gent, i molts no sabien si fer el salt des del seu Lion o des del seu Snow Leopard.

Si alguna cosa tinc, és que sempre que puc actualitzo el software a la darrera versió, i en aquest cas, el meu MacBook Pro Late 2008 m’ho permetia. Així que ahir per la tarda em vaig posar a realitzar el procés d’actualització. Tal i com va succeir amb Lion, aquesta nova versió del OS X només es pot adquirir a través de la Mac App Store. Així que vaig comprar l’actualització i em vaig esperar prop de hora i mitja per a descarregar els 4,34GB que ocupa.
Un cop finalitzada, vaig procedir a fer una còpia a Time Machine del contingut del meu Mac. Fet això, vaig crear un disc d’arranc amb la versió de Mountain Lion. El procés és el mateix que us vaig explicar fa un any amb Lion, i el podeu consultar en el següent enllaç: Crear disc d’arranc amb Lion.

Arribat a aquest punt només em quedava donar-li a l’instal·lador i començar el procés. Va durar aproximadament 35 minuts. I a partir de llavors vaig veure clar que l’havia encertat actualitzant el meu MacBook Pro. OS X Mountain Lion és lleuger i ràpid. Tota la “frescura” que havia perdut el meu portàtil amb Lion havia tornat. El meu portàtil torna a ser ràpid i estable. L’obertura d’aplicacions pesades com iPhoto, iTunes o iMovie s’ha accelerat. La rodeta de colors pràcticament no em va aparèixer en tota la tarda. Francament, Mountain Lion és la versió que Apple hauria d’haver presentat fa un any.
Capítol a part, una de les grans sorpreses d’ahir va ser Safari 6.0. Només hi ha una paraula: ràpid. Ara si que Safari és una competència per a Chrome o Firefox. La nova versió del navegador d’Apple incorpora totes les novetats que li veníem reclamant, com la omnibar, però sobretot, la rapidesa necessària per a convertir-se en el navegador predeterminat.

Com podeu veure, porto una tarda amb el nou OS X Mountain Lion i només us puc dir que és totalment recomanable. Els millors 15,99€ invertits en la compra de software que he fet en molt de temps.

Publica un comentari a l'entrada