Mastodon EarPods, els nous auriculars d'Apple | Apple i altres

EarPods, els nous auriculars d'Apple
El passat dimecres es va presentar el nou iPhone 5, i crec que a aquestes alçades no hi ha ningú que no ho sàpiga. Tots els medis se'n van fer ressò i durant el cap de setmana va ser un dels temes de moltíssimes converses. Però no va ser la única novetat que va presentar Apple. El nou telèfon va venir acompanyat d'una nova revisió de la família dels iPod i d'altres accessoris, com és el cas dels nous auriculars EarPods.

Aquests nous auriculars estaran inclosos amb el nou iPhone i amb els nous iPods, però també es vendran per separat. El primer que sobte al mirar-los és el seu peculiar disseny, bastant diferent del model actual. Segons va comentar Apple, els EarPods són fruit del treball de 3 anys i de proves amb més de 600 persones amb 124 prototips diferents. Els nous auriculars estan dissenyats per a adaptar-se a diferents tipus d'orelles, oferint una major resistència a l'aigua i a la suor.

De moment desconeixem dades tècniques dels auriculars, però de ben segur que la millora serà important respecte dels actuals. Caldrà esperar a que els usuaris els comencin a provar per a conèixer les primeres valoracions. Si hi esteu interessats els podeu adquirir a través de l'Apple Store Online, o a qualsevol Apple Store o distribuïdor autoritzat per un preu de 29€.Publica un comentari a l'entrada