Mastodon El connector Lightning. Era necessari el canvi? | Apple i altres

El connector Lightning. Era necessari el canvi?
Una de les novetats de la presentació de l'iPhone 5, va ser el canvi del connector, passant del famós de 30 pins a un nou connector anomenat Lightning de només 9 pins. Per a mi, era un dels rumors que no volia que es fes realitat. Només cal pensar en tots els accessoris que tinc i que empren el connector de 30 pins. Però Apple ho va fer. Va substituir el connector, defensant la necessitat de fer-ho, amb la finalitat d'aconseguir un telèfon més prim i lleuger. Qui sap si finalment era necessari el canvi. Però bé, de qualsevol manera, ja està fet i ja no es pot tirar enrere. A partir d'ara, tots els dispositius mòbils d'Apple aniran adoptant el nou estàndard de connexió i caldrà adaptar els nostres accessoris.

La solució que ens proposa Apple és adquirir un adaptador del tradicional connector al nou Lightning. Tenint en compte les conseqüències, i la total necessitat d'aquest adaptador per a la immensa majoria de clients que es compraran l'iPhone 5, considero que Apple l'hauria d'haver inclòs dins de la caixa del telèfon. Hagués sigut un moviment de compromís amb els clients, demostrant que era un tema que els preocupava, i que la necessitat de canvi de connector no era una decisió innecessària. El preu de l'adaptador serà de 29€, i caldrà contemplar-lo a l'hora d'adquirir el vostre futur iPhone 5, un terminal que a més puja de preu en aquesta darrera revisió.

Creieu encertat el canvi de connector? Us sembla que Apple hauria d'haver inclòs l'adaptador en la caixa de l'iPhone 5? Ens trobem davant de decisions preses pel nou CEO, o són les darreres decisions que Steve Jobs va prendre? Estem davant d'un nou rumb d'Apple? De qualsevol manera, seguirem atents al camí que segueix Apple, i esperem que les novetats que ens vagin arribant siguin positives.Publica un comentari a l'entrada