Mastodon Instagram 3.0 amb suport de mapes | Apple i altres

Instagram 3.0 amb suport de mapes




L’agost va portar moltes novetats i una d’elles va ser l’actualització a la versió 3.0 d’Instagram amb dues novetats. La més important és la inclusió de Photo Map i l’altra és l’scroll infinit. Photo Map mostra en un mapa totes les fotografies que ha fet un usuari, partint de la informació de la geolocalització de la fotografia. Mentre que l’scroll infinit, el que permet és augmentar la velocitat a l’hora de mirar els feeds d’imatges de qualsevol usuari.




A més d’aquestes dues noves característiques, n’han inclòs d’altres com la possibilitat d’alertar de comentaris inapropiats o un redisseny en algunes parts de l’aplicació. Una altra novetat és que quan accedim per primera vegada després d’actualitzar, ens informa que hi ha fotografies que no hem etiquetat en cap lloc, convidant-nos a fer-ho per així tenir-les ben organitzades.

Com podeu veure, actualització important d’Instagram que comença a marcar un camí, segurament, dirigit per Facebook. Seguirem atents als futurs moviments de l’aplicació, ja que des de l’adquisició per part de Facebook, hi ha molts usuaris recelosos del seu futur. Esperem que ho sàpiguen gestionar i que no desaparegui com ho van fer altres empreses comprades per grans “monstres” del sector tecnològic.

Publica un comentari a l'entrada