Mastodon Instagram podrà vendre les teves fotografies i dades per a publicitat | Apple i altres

Instagram podrà vendre les teves fotografies i dades per a publicitat




Per desgràcia, el que vaig insinuar fa unes setmanes s’ha complert. La compra d’Instagram per part de Facebook ha sigut el pitjor que ens podia passar. Avui s’ha fet públic que Instagram podrà vendre les fotografies i dades personals dels seus usuaris amb finalitats publicitàries. La política de privacitat i termes d’ús ha canviat arrel de la compra per part de Facebook. A partir d’ara quan un usuari accepti aquestes polítiques de privacitat d’Instagram, estarà acceptant que es comparteixin les dades i al informació amb Facebook, que a la seva vegada, les podrà emprar per a oferir publicitat personalitzada.

Aquests nous termes d’ús i de privacitat entraran en vigor el proper 16 de gener del 2013. L’única manera de no adherir-s’hi serà donar-se de baixa o no tornar a accedir-hi.

Com us vaig avançar, Facebook tenia plans per a fer rendible la seva compra, i són aquests. Crec que era una noticia prou important per a fer-vos-la arribar el més aviat possible. Ara ja sabeu que és el que succeirà a partir del gener. Crec que és el moment de començar a emprar altres alternatives a Instagram com poden ser Hipstamatic o d’altres.

3 comentarios

De verdad?? Pues tendremos que buscar otro programa... Qué palo!

Reply

Si, eso parece! Las fotografias no se venderan como tal, sino que cojeran la información de nuestros datos y la fotos para conocer mas de nosotros para fines publicitarios. La verdad es que no mola! De momento creo que me pasaré a Hipstamatic, es de pago, pero seguro que esto no pasará.

Reply

Por cierto, que rápida eres leyendo mis artículos! Jeje

Reply

Publica un comentari a l'entrada