Mastodon La funció No molestar tornarà a funcionar el 7 de gener | Apple i altres

La funció No molestar tornarà a funcionar el 7 de gener




Tots els que fem servir l’opció programada de la funció No molestar, hem començat l’any amb una sorpresa, ha deixat de funcionar. Un cop més Apple ens sorprèn negativament amb un d’aquells bugs inexplicables. Primer van ser les alarmes que sonaven una hora més tard quan es produïa el canvi d’horari d’estiu i ara la funció No molestar.

Com sabeu, aquesta funció desactiva tots els sons i vibracions de trucades i notificacions quan la tinguem activada. Ho podem fer de forma manual, o programar una hora d’inici i de final per a que el mateix telèfon es posi en No molestar. Doncs bé, des del dia 1 de gener, la funció programada no fa cas a la hora final i segueix activada fins que l’apaguem manualment. El rebombori a la web ha sigut tant gran que els mateixos d’Apple han enviat un comunicat afirmant el problema i dient que el proper 7 de gener es solucionarà. I no és que Apple alliberi una versió d’iOS nova aquell dia, com bé diuen els nois d’Appleweblog, si canvies el dia del teu iPhone a 7 de gener, la funció et funcionarà perfectament.  Per tant, bug d’iOS 6 inexplicable i incomprensible per a una empresa com Apple, que a banda de fer uns bons equips, s’enorgulleix de crear un software fiable, amigable i avançat.

Aquest problema de la funció No molestar és una més de les decepcions d’iOS 6. La sisena revisió del famós sistema operatiu per a dispositius mòbils d’Apple no està acomplint les seves expectatives. Primer van se les alarmes que no sonaven quan tocaven, després la decepció de l’aplicació de Mapes i ara aquesta errada. Si a més li sumem la poca actualització i renovació del sistema operatiu, sembla que l’acomiadament de Scott Forstall estava més que justificat. Esperem que Apple estigui prenen nota. La competència ha fet els deures i té productes francament competitius i atractius. Apple no t’adormis i sobretot, no tornis a cometre errors tant tontos i que donen molt mala imatge com lo de la funció No molestar.


Publica un comentari a l'entrada