Mastodon iRummy, el Rummikub més divertit ha arribat a iOS! | Apple i altres

iRummy, el Rummikub més divertit ha arribat a iOS!
Els jocs de taula estan de moda, i no podia faltar una versió per a iOS del famós joc RummiKub. Es tracta de iRummy, una divertida adaptació del joc per a jugar amb el nostre iPhone, iPod Touch o iPad. El joc, creat per Jesús González, ha estat dissenyat de manera universal, adaptat tant per a iPhone 5 com per a iPad. Podrem començar una partida des del nostre telèfon i continuar-la a casa amb el nostre iPad.
iRummy és un joc pensat per a jugar amb amics. Basat en Game Center, només començar ens demanarà desafiar algun dels nostres amics. Poden jugar des de 2 persones i fins a 4. Us recomano engrescar a més d’un amic. Com més sigueu, més dinàmica i divertida serà la partida.

El joc es basa en les regles clàssiques del RummiKub. Cada participant començarà amb un rack de fitxes, que haurà d’anar col·locant al tauler, fins a aconseguir ubicar totes les fitxes. Aquestes van del 1 al 13, i tenen els 4 pals. Per a poder col·locar les fitxes al tauler haurem de col·locar escales, del mateix pal de com a mínim 3 fitxes, i trios o “pòquers” de fitxes de diferent pal. A mesuri que avança la partida, anirem tenint una bona quantitat d’escales i trios de fitxes, que podrem anar recol·locant per a poder posar alguna de les nostres fitxes. Guanyarà el primer que aconsegueixi ubicar en el tauler totes les seves fitxes. Durant la partida ens tocarà robar alguna fitxa per a intentar fer  algun moviment.
Com podeu veure, es tracta d’una adaptació del famós RummiKub molt ben portada a iOS. Ja fa més d’una setmana que hi estic jugant i us haig de dir que funciona molt bé. Segons he pogut parlar amb el creador, iRummy està en constant evolució i ja té unes quantes idees que en breu inclourà.

iRummy està disponible a l’App Store de manera gratuïta. La podeu descarregar a través del següent enllaç: iRummy. M’ha agradat tant, que s’ha guanyat ser l’aplicació que encapçali la nova secció Aplicació de la setmana. El meu nick de Game Center es Vsole, em desafieu?

1 comentarios :

Me la acabo de bajar!!! Funciona de lujo!!! Gran aporte!!!

Reply

Publica un comentari a l'entrada