Mastodon Les entrades per a la WWDC 2013 s'exhaureixen en 180 segons | Apple i altres

Les entrades per a la WWDC 2013 s'exhaureixen en 180 segons




Ho heu llegit bé, les quasi 5.000 entrades que es van posar ahir a la venta per a la WWDC 2013, que se celebrarà del 10 al 14 de juny, es van esgotar en 180 segons. Això demostra el gran interès que hi ha en desenvolupar en les plataformes d’Apple.

L’any 2010 les entrades es van exhaurir en una setmana, però des de llavors, en qüestió d’hores, es venen totes les entrades. Aquest any ha sigut tot un rècord. En poc més de 2 minuts estaven totes venudes.

La compra d’entrades està reservada a desenvolupadors i limitada a una per persona i 5 per a organitzacions. Cada entrada té un preu de 1.599 $ i dóna accés a més de 100 sessions dirigides per enginyers d’Apple, per a obtenir ajuda dels experts d’Apple a través d’un ampli conjunt de pràctiques de laboratori, i a més, dóna accés a assistir a la Keynote d’obertura. Aquest és l’event més esperat per la premsa i la majoria d’usuaris de productes d’Apple.

Tot i que darrerament es qüestiona el futur d’Apple, noticies com aquestes fan veure que el interès per a desenvolupar aplicacions per a la plataforma de Cupertino segueix més viu que mai. Esperem que sigui una conferència interessant i es mostrin moltes novetats del futur iOS 7 i OS X 10.9


Publica un comentari a l'entrada