Mastodon 10 novetats d'iOS 7 | Apple i altres

10 novetats d'iOS 7




Passades quasi 48 hores de la presentació de la WWDC 2013, la sorpresa de la nova interfície de l’iOS 7 ha anat baixant. Ha sigut un rentat de cara molt important, però no ens podem quedar aquí. iOS 7 és molt més que unes noves icones. Incorpora moltes novetats, algunes es veuran a simple vista, i d’altres passaran desapercebudes ja que queden integrades en el funcionament del sistema. Les 10 principals novetats que portarà iOS 7 són:




Control Center: lliscant des de la part inferior de la pantalla ens apareixerà un accés al principals ajustos (mode avió, WiFi, bluetooth, etc.). A més tindrem un control de la música, de la brillantor de la pantalla i uns botons d’accés a aplicacions.




Multitasking: ara la multitasca és real, optimitzant el rendiment de la bateria. A més, té un nou disseny que mostra la pantalla de les diferents aplicacions




Safari: es milloren les cerques i la gestió de les pestanyes. A més, es millora la navegació a pantalla complerta.




AirDrop: ens ofereix la possibilitat de compartir arxius amb amics quan ens troben tots connectats a la mateixa xarxa WiFi.




Càmera: nou redisseny amb la inclusió de filtres.




Fotos: es presenta una nova organització per dates i localització. A més, es podrà compartir un vídeo a través de iCloud.




Siri: nou indicador i nous idiomes. A més, se li amplien les possibilitats, com la d'augmentar la brillantor o activar el Bluetooth.




iOS en el cotxe: novetats pels vehicles que incorporin iOS en el vehicle





App Store: nova opció de trobar aplicacions segons la nostra ubicació. Les aplicacions s’actualitzaran soles.




Música: Nou redisseny i inclusió de iTunes Ràdio.

De moment només he pogut provar la beta en un iPhone 4 i cal dir que va prou bé. Estic pensant en posar-la en el meu iPhone 5. A veure si tinc un moment el cap de setmana i la provo.

2 comentarios

Hola, quant estarà disponible per instal·lar la nova actualització?

Reply

Hola matthews,

De moment nomes se sap que arribara a la tardor. Ho fara amb la preseentacio del nou iphone. Segurament cap a principis d'octubre!

Reply

Publica un comentari a l'entrada