Mastodon iTunes Radio, el nou servei musical d'Apple | Apple i altres

iTunes Radio, el nou servei musical d'Apple
Una de les novetats de iOS 7 és iTunes Radio. El rumorejat nou servei musical ja és una realitat, però al final és més semblant a altres serveis com Pandora, que no pas a Spotify. La idea és oferir un servei per a descobrir nous artistes i tendències musicals. El servei barreja característiques de serveis clàssics de música amb uns tocs socials. L’aplicació és capaç de mostrar les darreres tendències de música i el més escoltat del moment.

El servei formarà part de l’aplicació de música del futur iOS 7. I serà tant senzill com triar un artista o un estil musical i començar a escoltar les cançons que ens proposa. En qualsevol moment podrem decidir si volem comprar la cançó que estem escoltant. Per tant, és més un servei de descobrir nova música i adquirir-la, que no pas un servei d’streaming de música tipus Spotify. No podrem escollir una cançó concreta que volem escoltar, però si que li podrem dir que no volem tornar a escoltar una cançó concreta.

El servei serà gratuït amb publicitat cada 6 cançons. Per tots els usuaris que disposin d’iTunes Match no hi haurà publicitat. De moment només està disponible a USA, però esperem que amb el llançament final de iOS 7 també ho estigui per a altres països.

Publica un comentari a l'entrada