Mastodon iWork per a iCloud, la suite d'Apple ja està al núvol | Apple i altres

iWork per a iCloud, la suite d'Apple ja està al núvol
La conferència inaugural de la WWDC 2013 va ser molt i molt interessant a nivell de  software. Una de les novetats, que semblen no haver causat gaire rebombori, va ser la renovació de la suite iWork. El passat 31 de juliol de 2012 va tancar iWork.com, i ara, Apple ha anunciat que en breu tindrem iWork for iCloud.

La idea és portar les aplicacions de iWork al núvol d’Apple. És a dir, que siguin accessibles a través del navegador, podent treballar amb Pages, Keynote o Numbers des de qualsevol plataforma que tingui un navegador web. La idea és que per a l’usuari li sigui transparent el medi pel qual accedeix a l’aplicació. Ho podrà fer des d ‘un Mac, un Pc, un iPhone o un iPad.

Com podeu veure, iWork for iCloud arriba per a competir directament amb Goolge Docs o Office 365. La idea és no requerir de cap aplicació instal·lada en els nostres equips, i sobretot, el fet de tenir tots els documents en el núvol, i  per tant, accessibles des de qualsevol indret.

El que no es va dir, va ser el cost que tindrà el servei. Seguirem atents a veure que es concreta finalment. De tenir un cost raonable, serà una opció a tenir en compte.

Publica un comentari a l'entrada