Mastodon L'iPhone 5C és quasi una realitat! | Apple i altres

L'iPhone 5C és quasi una realitat!




Ha sigut un estiu molt mogudet, entre les betes d’iOS 7 i els rumors dels 2 nous iPhone, l’actualitat de la poma no ha parat. És cert que he estat desaparegut pel blog, però ara ja tornaré a portar-vos les novetats i les meves experiències amb els productes d’Apple.




Per a començar, he decidit portar-vos les darreres  novetats respecte del futur iPhone 5C. Pels que no ho sapigueu, el proper 10 de Setembre, Apple farà un event per a presentar novetats de nous dispositius. Totes les travesses assenyalen que es presentarà un iPhone 5S, evolució de l’actual telèfon, i un iPhone 5C. Aquest darrer serà una versió assequible i juvenil del terminal d’Apple. Com podeu veure en les fotografies, la principal novetat, és la carcassa que passa a ser de policarbonat i de colors. Se suposa que al emprar materials més econòmics, el preu es veurà reduït, fent-lo més atractiu al gran públic.




Un fet sorprenent del nou iPhone 5C, és que la caixa passa a ser transparent, com l’actual iPod Touch. Es pot veure que el fons de pantalla escollit lliga amb el color de la carcassa posterior. Pel meu gust, una mica cridaner, però bé, caldrà esperar a veure finalment com és.

Del futur iPhone 5C poc més sent coneix. No sabem si al final portarà el hardware similar al iPhone 5, o potser inclús una mica més senzill. El 10 de setembre està a prop, i veurem finalment com és l’iPhone 5C.



Publica un comentari a l'entrada