Mastodon Continuity, la integració de OS X i iOS segons Apple | Apple i altres

Continuity, la integració de OS X i iOS segons Apple




Durant els darrers anys ens hem anat preguntant sobre el futur de OS X i de iOS, i de com finalment acabarien els dos sistemes operatius d’Apple. Quin guanyaria la partida i si finalment tindríem un sol sistema operatiu. La resposta la vàrem tenir durant la passada WWDC. I és que Apple veu els dos sistemes operatius independents però molt relacionats.

I per a fer la transició d'un a altre molt senzilla vam presentar Continuity, un sistema que permetrà compartir el que estiguem fent en els nostres dispositius mòbils i traspassar-lo al nostre mac, i viceversa.

Continuity és la solució d’Apple per a poder compartir al màxim els nostres dispositius iOS amb el nostre OS X Yosemite. Handoff serà el sistema que ens permetrà compartir qualsevol aplicació amb el nostre iPhone i viceversa, és a dir, si estem escrivint un correu en el nostre telèfon, el Mac ho detectarà i podrem acabar d’escriure’l des d’aquest. El sistema també funcionarà amb Safari, la suite iWork i qualsevol aplicació que suporti Handoff.




Una altra aplicació que ho permetrà serà iMessage que integrarà també els SMS, i les trucades des d’OS X. Aquestes funcions apareixeran en el Mac, podent enviar SMS des d’aquest i fer o rebre trucades.

Com podeu veure, cada cop més junts els dos sistemes operatius, però cadascun d’ells optimitzat per al principal ús que li hem de donar.

Publica un comentari a l'entrada