Mastodon Health, Apple vol que siguis més saludable! | Apple i altres

Health, Apple vol que siguis més saludable!




De les darreres novetats que ens portarà iOS 8 és Health, un recipient on tindrem totes les nostres dades de salut. La nova aplicació recollirà i ens ensenyarà les dades de totes les aplicacions dedicades a la salut o forma física.




Health recollirà dades de freqüència cardíaca, calories cremades, sucre en sang, colesterol, etc. Hi ha moltes aplicacions destinades a recollir dades sobre la nostra forma física. El que ha buscat Apple és crear un lloc on accedir a totes elles de manera ràpida, oferint un resum actualitzat i fàcil d’interpretar de la situació actual. A més, podràs crear una targeta d’emergència amb informació important, com el grup sanguini i al·lèrgies, disponible des de la pantalla de bloqueig, per si mai no et passa rés.




Juntament amb l’aplicació Health, Apple també va presentar Healthkit que ajudarà als desenvolupadors a crear aplicacions amb accés a les teves dades per a que resultin encara més interessant.

Com podeu veure,  després d’entrar en el món de la domòtica, Apple es llença de ple al de la salut. Hi tindrà alguna cosa a veure el futur iWatch?

Publica un comentari a l'entrada