Mastodon Whatsapp permet finalment saber si algú ha llegit el missatge | Apple i altres

Whatsapp permet finalment saber si algú ha llegit el missatge




La controvèrsia al voltant del doble tick de Whatsapp ha arribat a la seva fi. Des d’aquest matí els usuaris estan veient com en les seves converses a través de l’aplicació ha aparegut el doble tick de sempre però de color blau. Això vol dir que l’altre usuari ha llegit el missatge. A partir d’ara un sol tick gris voldrà dir enviat, dos de color gris voldrà dir que s’ha mostrat en el telèfon i quan estiguin de color blau que ho han llegit.

En converses individuals està clar que vol dir que estiguin de color blau. En converses de xat, el doble tick només estarà en blau quan tots els membres hagin llegit el missatge.




Aquesta nova característica ha arribat als iPhone sense cap actualització. Sobre la mateixa aplicació s’ha implementat aquesta nova funció. D’aquesta manera s’evitaran confusions que de vegades passen en algunes converses.

Ara només queda que adaptin l’aplicació a les noves pantalles de l’iPhone 6 i 6 Plus, i si Whatsapp segueix el mateix ritme de sempre, ja podem esperar asseguts!


Publica un comentari a l'entrada