Mastodon Proud, una gran aplicació per gestionar llistes i recordatoris | Apple i altres

Proud, una gran aplicació per gestionar llistes i recordatoris
Sempre he tingut una relació d’amor/odi  amb les aplicacions per a gestionar llistes de tasques. N’he provat moltes. Algunes d’elles molt complicades, d’altres massa senzilles. Ho he intentat moltes vegades i mai acabava d’acostumar-me. Sempre tornava als avisos en l’aplicació de calendari. I això era una cosa que em molestava. Acabava tenint el calendari ple d’avisos.

La setmana passada però, vaig provar Proud. Una aplicació per a gestionar tasques i crear recordatoris que compleix perfectament les meves necessitats. Te totes les funcions que requereixo, cercant sempre la senzillesa i usabilitat.

L’aplicació es divideix en 3 pestanyes: Llistes, Recordatoris i Historial.En la primera podrem crear les nostres llistes de tasques, incloent tants de nivells de subtasques com necessitem. La introducció és realment senzilla, només cal lliscar cap a baix i ens apareixerà la opció d'entrar una nova tasca. Si  pitgem sobre la icona d’aquesta pestanya ens apareixerà el menú de configuració de l’aplicació. Des d’aquí podrem personalitzar tots els paràmetres de l’aplicació per a adequar-la a les nostres preferències.La segona columna és la de Recordatoris. Aquí anirem afegint totes aquelles coses que hem de realitzar i que a més vulguem assignar algun moment concret per a realitzar-les. El menú per a personalitzar el moment de l’avís és molt senzill, visual i complert. Al igual que en la pestanya de tasques, si pitgem sobre la icona de recordatoris, ara ens apareixerà un menú per  a activar la funció de concentrar-te i la de relaxar-te.La darrera pestanya, Historial, és on apareixen els històrics de les tasques realitzades. Si pitgem la icona, veurem la evolució del nostre acompliment de tasques.

Com podeu veure, una aplicació ideal per a gestionar les nostres tasques i recordatoris. Si voleu tenir més informació, podeu veure el següent vídeo.Proud està disponible per a iOS (iPhone i iPad): Proud, i per a Mac: Proud per Mac.


Publica un comentari a l'entrada