Mastodon Vodafone i les seves tarifes il·limitades | Apple i altres

Vodafone i les seves tarifes il·limitades




Ja fa un temps que les tarifes il·limitades estan amb nosaltres, i avui parlaré del sentit que tenen i perquè val la pena tenir-ne.

Vodafone les va presentar fa uns mesos, juntament amb el desplegament comercial de la xarxa 5G. Va ser al juny de l’any passat i el primer que vaig pensar és que això no era per mi. Fins llavors, tenia una tarifa al mòbil de 10GB i poques vegades havia arribat al límit. Quin sentit tenia una tarifa il·limitada? Realment era necessària? 

Són preguntes que la majoria de nosaltres ens hem fet. I per a donar-li resposta que millor que provar-les. Com sabeu, Vodafone ofereix tres tipus de tarifes il·limitades, i la diferència entre elles és la limitació de la velocitat de baixada. Així, el passat juliol vaig agafar la tarifa il·limitada sense limitació de velocitat, i quin millor moment que abans de vacances. Durant aquest període de temps fem molt més ús de les dades, i a més, estem més temps sense tenir un connexió de Wifi.

Així que em teniu amb una tarifa de dades il·limitada i amb tot l'estiu per endavant. I vaig començar a fer servir el mòbil sense parar atenció a si em connectava per Wifi o no. Al acabar el mes de juliol vaig mirar quantes GB havia gastat, i quina va ser la meva sorpresa quan vaig veure que eren 32GB. Al mes d'agost el consum va ser de 55GB, i els següents mesos, al voltant de les 30GB. Està clar, que si no tenim "limitacions", li donen el ús que necessitem de les dades: actualitzacions i descàrregues d'aplicacions, vídeos i música en streaming, compartir internet amb l'ordinador, etc. És a dir, fem l'ús de les dades que necessitem sense preocupar-nos de rés.

I aquí està el canvi, ja ens vam oblidar de les limitacions de trucades i de sms, forma part del passat. Truquem i enviem missatges quan ho necessitem, sense preocupar-nos ni portar cap control. I ara, això ja ho podem tenir per a les dades. I haig de dir que és una tranquil·litat i una comoditat. Ja no haurem de buscar xarxes Wifi en bars i restaurants, que a banda de ser lentes són realment molt insegures. Per tant, navegar a través de la nostra connexió 4G o 5G és molt més segur. Però sobretot, navegues i descarregues el que et cal, sense patir de si et quedaràs  sense  dades, traient el  màxim profit del teu terminal i la teva connexió.

Les il·limitades han arribat per quedar-se. I vosaltres,  ja teniu una tarifa il·limitada?


Publica un comentari a l'entrada