Mastodon Sequel t'ajuda a gestionar el teu oci! | Apple i altres

Sequel t'ajuda a gestionar el teu oci!
Si hi ha dos tipus d'aplicacions que sempre m'encanta descobrir i provar són els gestors de correu electrònic i els gestors de continguts de sèries i pel·lícules. I avui us porto una aplicació per a gestionar contingut audiovisual que és una autèntica meravella! Es diu Sequel, i des de fa uns mesos s'acaba de redissenyar!

 

Una de les coses que més m'ha agradat de Sequel és que, a diferència de la majoria d'aplicacions, no només permet afegir sèries i pel·lícules, sinó que també llibres, audiollibres i videojocs. I això no és gens habitual! En el meu cas, no acostumo a jugar a videojocs, ni he escoltat encara un àudio llibre, però el fet de poder concentrar en una sola aplicació també els llibres que llegeixo és un plus.

 L'aplicació és molt senzilla d'utilitzar, només obrir-la se'ns mostra el tipus de continguts dels qual volem anar registrant. En el meu cas, he triat pel·lícules, sèries i llibres. A  la part superior tenim un botó per anar al menú de configuració, i a la part inferior el botó "+" per anar afegint-hi contingut. Dins del menú de configuració podrem sincronitzar l'aplicació amb el servei de Trackt per a que només començar, ja tinguem tot el contingut prèviament registrat. En el mateix menú triarem el país i els serveis d'streaming que tenim contractats, o que volem que ens mostri a cada contingut per a saber on el podem veure.

 Tornant a la plana principal, si cliquem el "+" accedirem al buscador. Podem directament escriure el títol, el nom de l'actor, l'autor del llibre entre altres. O, si volem descobrir contingut, clicar en cada apartat on se'ns mostraran novetats que han de venir, i les tendències. Si ens agrada alguna cosa, la cliquem i apareixerà un botó per afegir el contingut a la llista de desitjos, i si ja la l'hem vist i el volem registrar, el podrem marcar com a vist, i també valorar.

 Com veieu jo tinc seleccionades tres categories a la plana principal. Si entro en cadascuna d'elles veuré diferents seccions. La primera és un banner amb els títols més recents que acaben d'arribar en les plataformes. Tot seguit 2 apartats, el primer és la llista de desitjos de títols que encara no han sortit, i la segona el llistat del que ja he vist fins ara. I  per últim, a la part baixa, tot allò que vull veure i està disponible, però que encara no ho he pogut fer.

 Per últim, us mostro la fitxa de cada contingut. Com podeu veure, el disseny és molt atractiu. Primer de tot, juntament amb la imatge, tenim la informació bàsica i a sota dos seccions. Una amb els detalls, resum i llista d'actors, i pel cas de les sèries, la segona és el llistat de capítols. A partir d'aquí podem navegar entre els actors, directors i anar buscant i guardant tot aquell contingut que vulguem.

 

Com podeu veure, Sequel és una aplicació molt complerta que permet guardar, controlar i registrar tot l'oci que ens agradi. Però sobretot, és una aplicació molt ben feta i amb un disseny molt atractiu i detallista. Us poso un exemple, el botó "+" de color negre en la primera pàgina canviarà de color segons la secció a la que entrem! Una delícia!

 

Sequel és una aplicació freemiun. De manera gratuïta la podeu provar per a veure si us fa el pes com a mi, i a partir d'aquí, per a desbloquejar totes les funcions caldrà pagar una subscripció de 19,99€/any! Espero que la trobeu tant interessant com a mi!!

 


Publica un comentari a l'entrada