Mastodon 12 dies amb l'iPhone 5! Quin gran telèfon!! | Apple i altres

12 dies amb l'iPhone 5! Quin gran telèfon!!




El passat 29 de setembre vaig tenir la sort de poder comprar l'esperat iPhone 5. Des de llavors, cap botiga d'Espanya n'ha rebut. Tot i que des d'avui es pot fer una reserva del telèfon, de moment encara no se sap quan començaran a rebre unitats.




Així que mentre la gent està esperant poder comprar l'iPhone 5, jo he tingut uns dies per provar-lo. El primer que puc dir és que la primera sensació és que estem davant el mateix telèfon que l'iPhone 4/4S.  Però és totalment errònia. Només cal que l'agafem, li donen una volta, el sopesen i veurem que és un nou terminal, renovat per dins i per fora. El primer que vaig fer, després de mirar-lo un moment va ser engegar-lo. Un cop desapareix la poma i se'ns mosta l'Springboard la nova pantalla de 4" i un 44% de saturació més et deixa francament sorprès. Apple ha fet crèixer el terminal només a lo alt i tot i que al principi et sembla que la nova relació és anormal, permet poder seguir fent ús del telèfon amb una sola mà. Per tant, més contingut però igual d'accessible. Un altre punt important, és que l'increment de saturació permet veure millor els continguts quan ens troben pel carrer i fagi bastant sol. Punt per Apple.

El telèfon és ràpid, molt ràpid. L'accés a qualsevol opció és quasi instantània. Si l'iPhone 4S corria, l'iPhone 5 vola. L'iOS 6 és molt perfectament en aquest telèfon. Tot i així, hi ha petites coses a polir, però crec que són perquè ens trobem en la versió 6.0 de l'iOS. Espero que Apple alliberi una actualització aviat, i resolgui petits bugs de la versió 6.0.





En quant a la velocitat del 3G, ja que a Espanya encara no tenim LTE, puc dir que és francament molt ràpid. La prova que vaig realitzar a Barcelona va donar una baixada un mica superior als 15MB. No està gens malament.

Un altre punt important de l'iPhone 5 és la durada de la seva bateria. Si vareu trobar que la vida de la bateria de l'iPhone 4S era curta, amb el nou telèfon aquesta s'allarga un 25% més aproximadament. Amb un ús intensiu del terminal, pot arribar a durar la batería tot un dia. Tot i així, aquest segueix sent el punt feble de tots els smartphones del mercat.





Com podeu veure, una gran renovació del terminal d'Apple. Un salt des de l'iPhone 4/4S i abisme des del 3G/3GS. Un telèfon totalment recomanable que segur que no decebrà a ningú.




Publica un comentari a l'entrada