Mastodon Ja tinc l'iPhone 5!!! | Apple i altres

Ja tinc l'iPhone 5!!!
El divendres passat es va llençar l'iPhone 5 al nostre país. Les cues van superar totes les expectactives. A diferència que amb l'iPhone 4S, a les 14h del divendres a l'Apple Store de La Maquinista ja no disposaven de cap model. Un dels treballadors d'Apple em va comentar que l'èxit havia sigut espectacular. A les 08h, quan vam obrir, més de 400 persones ja feien cua per a ser el primers a tenir el nou telèfon d'Apple. El primer model que es va exhaurir va ser el de 64GB de color negre, seguit del de color blanc de mateixa capacitat. Així que ressignat vaig marxar amb les mans buides.
A cada llençament d'Apple, durant els primers dies, les botigues van reben alguns terminals, però si no tens sort i n'aconsegueixes un, comença una travessa del desert que pot durar més d'un mes. Així que vaig posar el desperador a les 07h i vaig anar amb cotxe cap a La Maquinista. Cal dir que feia un dia horrorós, però tot hi així ja hi havien més de 30 persones a la cua de la botiga. Vaig arribar a les 09h i em vaig situar darrera un noi xinès que va practicar amb mi el castellà durant prop de mitja hora. La mala sort del dia anterior va canviar quan la dependenta d'Apple em va demanar quin model volia i em va donar la darrera targeta. Era el darrer iPhone 5 de 64GB de color blanc.

Després d'un cap de setmana mogut, avui ja he pogut recollir una nano sim i des de fa unes horetes estic jugant amb l'iPhone 5. Les primeres impressions són boiníssimes. És un terminal renovat, lleuger, prim, ràpid i molt maco. La nova pantalla és impressionant, amb un contrast que fa que la de l'iPhone 4/4S es vegi apagada. De moment poc més puc dir. Espero en breu poder fer un anàlisi amb més profunditat.

Publica un comentari a l'entrada