Mastodon Whatsapp s'actualitza i ja és compatible amb iOS 8! | Apple i altres

Whatsapp s'actualitza i ja és compatible amb iOS 8!




Sorpresa majúscula! Ahir es va actualitzar Whatsapp, fent-la compatible amb iOS 8. És el primer cop que l’aplicació s’actualitza abans de la sortida de una nova versió de iOS, i aquesta vegada era molt important. Els que han tingut instal·lada alguna versió beta de iOS 8 asseguràvem que l’aplicació es tancava al escriure el caràcters “ff” o “fi” i que a partir de llavors ja no funcionava més.

L’actualització porta un munt de novetats, que no tenen cap importància, però que permetran poder seguir conversant amb els nostres contactes al actualitzar a iOS 8. D’entre les novetats, la més interessant és la possibilitat d’arxivar xats i grups, i la millora a l’hora de compartir la ubicació. La resta de novetats són molt menors.

Porto temps esperant a provar iOS 8 a l’iPhone i no ho he fet per a no perdre Whatsapp. Així que avui, després de la Keynote on es presentaran l’iPhone 6 de 4,7” i l’iPhone 6 Plus de 5,5“, i s’alliberarà la versió GM de iOS 8, la instal·laré finalment en el meu iPhone 5S. Quines ganes!


Publica un comentari a l'entrada