Mastodon Ja tenim aquí el nou iPhone 6 i iPhone 6 Plus! | Apple i altres

Ja tenim aquí el nou iPhone 6 i iPhone 6 Plus!




Ahir es va celebrar la Keynote d'Apple, amb la presentació dels 2 nous iPhone. L'aposta d'Apple, per a seguir sent el referent en telefonia mòbil, ha sigut presentar l'iPhone 6 i el 6 Plus, ambdós models amb una pantalla superior a la de 4" dels actuals iPhones. Apple ha hagut de claudicar i fer créixer la pantalla a petició del mercat, però ens ha proveït de funcionalitats que permetran seguir utilitzant-lo amb una sola mà còmodament.

Si bé els nous telèfons ja s'havien filtrat amb tot detall, els presentats ahir llueixen encara més. El nou disseny arrodonit serà més ergonòmic i còmode. Amb només 6,9 i 7,1mm de gruix, els nous iPhones tornen a ser un referent. I les noves pantalles Retina HD fan 4,7" a l'iPhone 6 i 5,5" pel 6 Plus.




La pantalla Retina HD és una versió millorada de les pantalles IPS emprades fins ara, amb un millor angles de visió, suport complert de l'espai de color sRGC, vidre endurit per ions i una majora resolució. L'iPhone 6 tindrà una resolució de 1.334x750 píxels, i el 6 Plus de 1.920x1.080 (Full HD). Mentre que l'iPhone 6 manté la densitat de píxels del model actual, de 326 ppi, el 6 Plus la incrementa fins als 401 ppi.

Ambdós iPhone incorporen en nou xip A8, un 25 més ràpid que l'anterior, i amb una GPU un 50% més potent i el més important, un 50% més eficient. Per tant, és millora significativament la durada de la bateria respecte de l'iPhone 5s. Juntament amb el xip A8 trobarem el coprocessador M8 que controlarà les dades procedents de l'acceleròmetre, el giroscopi i la brúixola, juntament amb el nou baròmetre per a calcular la pressió de l'aire i la nostra elevació. Dades que serviran per completar la informació de salut de la nova aplicació Heatlh.




Respecte la connectivitat, els nous iPhone tenen suport per a xarxes WiFi 802.11ac  i LTE fins a 150 Mbps a moltes més bandes que els models actuals. I finalment arriba la tecnologia NFC als iPhone. I ho fa de la mà de l'aposta d'Apple per al sistema de pagament a través del mòbil, l'Apple Pay. Juntament amb la seguretat del Tocuh ID, a partir d'ara podrem pagar les nostres compres de manera ràpida i segura.





La càmera, com sempre succeeix, també ha sigut uns dels protagonistes dels nous iPhones. El sensor segueix sent de 8 Mpx però amb un enfoc més ràpid i una apertura f/2.2 i el més interessant, la tecnologia Focus Píxel. D'aquesta manera, es determinarà la direcció de l'enfoc i fins a on ha de moure's la lent. La càmera també, permetrà detectar cares, reduirà el soroll, farà un mapeig local de tons, i en el model 6 Plus incorporarà estabilització òptica d'imatge. Els vídeos a càmera lenta es gravaran fins a 240 fps.

El nous iPhone 6 i 6 Plus arribaran al nostre país el proper divendres 26 de setembre. Estaran disponibles en gris espaial, or i plata, i amb les capacitats de 16GB, 64 GB i 128 GB. Es desconeix perquè ha desaparegut el model de 32GB. El preu pel iPhone 6 serà de 699€, 799€ i 899€ segons la capacitat. El model 6 Plus serà 100€ més car per a les diferents capacitats.

Publica un comentari a l'entrada