Mastodon Blogsy per a l'iPad | Apple i altres

Blogsy per a l'iPad


Blogsy és una aplicació per a l’iPad, que ens permet bloguejar de manera fàcil i amb moltes opcions. De moment només està pensada per a escriure blogs de Wordpress o Blogger, però es preveu que en un futur afegeixin més plataformes. Blogsy s’integra perfectament amb tot tipus de serveis d’imatges i vídeos com són Picasa, Flickr, el motor de cerques de Google, Youtube o Vimeo. Però el gran fort d’aquesta aplicació és la seva facilitat d’ús. Senzillament “arrossegant i deixant anar” podem inserir imatges, vídeos o altre material.

En la part d’edició, Blogsy permet l’edició de codi HTML dedicada, a més de oferir un mode amb eines d’edició ràpida, molt similars a la d’un editor de text convencional. Les entrades es poden publicar directament des de l’aplicació, a més d’oferir la possibilitat de desar els esborranys tant en la xarxa com en local.


Ja fa un parell de setmanes que la tinc i haig de dir que va francament bé. És fàcil, intuïtiva y còmode d’emprar. L’única pega que li he trobat és que en post una mica antics, les fotos deixen de veure’s quan visitem el blog. No sé si és un bug de l’aplicació o una millora que està en camí. Tret d’això, si acostumeu a escriure en algun blog us la recomano. Té un preu una mica elevat, però tot depèn de l’ús que se’n faci. La podeu adquirir en aquest enllaç.


Publica un comentari a l'entrada