Mastodon Beta 4 de iOS 5 | Apple i altres

Beta 4 de iOS 5


El divendres passat es va llançar la quarta beta del futur iOS 5. La característica més important que incorpora, és la possibilitat d’actualitzar el nostre dispositiu a través de la tecnologia OTA, “Over-The-Air”. És a dir, sense la necessitat de connectar el telèfon ni a l’iTunes ni a l’ordinador. Aquesta característica permet complir perfectament amb una de les intencions del iOS 5, que és la de prescindir d’un ordinador per a les actualitzacions, i en l’administració del dispositiu.

Emprant aquesta tecnologia, les actualitzacions deixaran d’ocupar una gran mida de MB (al voltant de 800MB les darreres) passant a ocupar poc més de 130MB. Això es degut, a que aquestes seran per “diferencia”, i no incorporaran la totalitat del sistema. Els desenvolupadors reporten que aquesta actualització es pot realitzar també sobre la xarxa 3G. No se sap si finalment només estarà disponible sobre WiFi. Caldrà esperar. D’altra banda, per a actualitzar es requereix tenir el dispositiu com a mínim amb el 50% de bateria o tenir-lo connectat a la corrent.

Ja són 4 les betes del iOS 5 llançades fins ara. Sembla ser que Apple no complirà amb el ritual de les 5 betes i després la GM, ja que aquesta última no es llançarà fins a la tardor. Haurem de tenir paciència i anar veiem totes les novetats que s’hi van incorporant.




Publica un comentari a l'entrada