Mastodon Fringe. Hi ha vida després de Lost! | Apple i altres

Fringe. Hi ha vida després de Lost!



Fringe és una sèrie de ciència ficció co-creada per J.J. Abrams, Alex Kurtzman i Roberto Orci. Aquesta, tracta d’un científic investigador anomenat Walter Bishop, del seu fill Peter i de la agent del FBI Olivia Dunham, que els torna a reunir després de 17 anys separats. La primera temporada recorda una mica a Expedient X. Episodis de 50 minuts autoconcloents sobre fets paranormals o de ciència duta al límit. Però a mesura que anem avançant per aquesta temporada, anirem veiem com hi ha una trama principal de fons que poc a poc anirà agafant cos. 

A partir d’aquest moment i durant tota la segona i tercera temporada, la trama principal va agafant força, relegant els casos sobrenaturals que s’investiguen a un plànol secundari, servint aquests només d’ajuda al fil conductor.Sembla ser que Abrams ho ha tornat a fer. Després de Lost, moltes sèries semblaven ser les escollides per a ser les seves successores. La majoria d’elles van fracassar en el seu intent. Però Fringe, sense fer gaire soroll, ha anat guanyant adeptes a mesura que avançaven les seves temporades. El seu secret, al igual que Lost, es generar una sensació de misteri i tensió constant. És una combinació de misteris que no es resolen, o si ho fan es per donar pas a altres, juntament amb un girs inesperats.

Des que va finalitzar Lost he començat moltes sèries, i de totes elles, la sensació de voler més capítols, de pensar en que passarà en el proper episodi, d’un cop acabat, donar-li voltes, de crear teories del que ha passat o passarà, etc. no m’havia tornat a passar. Potser serà que Abrams té alguna cosa, i amb Fringe ho ha tornat a fer. O Potser, simplement és una gran sèrie. De qualsevol manera, us recomano a tots que si podeu la comenceu a veure. No us decebrà.

6 comentarios

Bona tarda Victor, comentaràs la nova sèrie d'Abrahams, "Alcatraz"? Ha tingut molt bones crítiques. Jo et suggereixo comentar "The walking Dead" que torna el 16 de febrer!!

Reply

Bones Xavi,
Per suposat. Demà comença per TNT en castellà i llavors donaré l'opinió. Diuen que té molt bona pinta. Sembla ser una barreja entre Perdidos i Fringe. A veure.
Repecte a The Walking Dead abans que torni hi escriuré!!!

Reply

Gràcies Víctor, estaré frisós pels teus comentaris sobre les dos sèries. Ja ens diràs per quin canal faran Alcatraz? (de la TDT).

Reply

Alcatra comença per TNT al Digital+ i poc després em sembla que per la sexta!! Sempre és un plaer rebre comentaris del teus lectors!!

Reply
Anònim mod

Bona tarda Vic's! Veig que tens un seguidor molt Freak...Jo sóc més de Los Morancos, així que aquestes sèries Inquis us les deixo per vosaltres.Verano Azul!! Chanquete no ha muerto!

Reply

Bona tarda!
Ja veig les teves preferencies! A veure si tenen cabuda en aquest blog! Tot és possible!

Reply

Publica un comentari a l'entrada