Mastodon Hofmann arriba a Mac OS | Apple i altres

Hofmann arriba a Mac OS


Avui ens arriba una notícia que de ben segur agradarà als amants de la fotografia. Ja estan disponibles els productes de Hofmann per a Mac OS. Aquesta empresa valenciana acaba de llençar la beta del seu software de creació de llibres, revistes, targetes i d’altres, fent la competència al programa d’Apple iPhoto. A partir d’ara, els usuaris de Mac, tindrem una alternativa de qualitat a uns preus competitius.

He de reconèixer que fins que vaig adquirir el meu MacBook Pro, havia realitzat uns quants llibres de fotografia amb Hofmann. En un primer moment, quan vaig descobrir que no estava disponible per Mac, em va semblar un problema. Desconeixia els productes que oferia iPhoto. Finalment em vaig llençar a fer el meu primer àlbum de fotos amb iPhoto i el resultat va ser molt satisfactori. A partir d’ara tenim dues opcions totalment vàlides per a tenir els nostres records en format paper, fet que comportarà que els productes vagin millorant i sent més competitius.

L’aplicació és totalment gratuïta i es pot descarregar des del següent enllaç.Publica un comentari a l'entrada