Mastodon Post-it PopNotes per a iOS disponible en breu | Apple i altres

Post-it PopNotes per a iOS disponible en breu


Avui us parlaré d’una app per a iOS que té molt bona pinta. Es tracta de Post-it PopNotes de la empresa 3M. El que pretén aconseguir aquesta aplicació és que deixem d’emprar el Post-it de paper per notes digitals.

El funcionament de l’app és molt simple. Des del menú principal podrem crear notes, en les quals hi introduirem text o dibuixos fets a mà. Podrem modificar el color de la fulla de paper i afegir-hi dos tipus de recordatoris. Aquests seran per dia i hora o per localització. Aquest últim em recorda molt, massa i tot, a la funció de localització de l’aplicació Reminders que apareixerà amb la versió 5 de iOS. Però és aquesta funcionament el que fa realment interessant l’aplicació. Podrem assignar un lloc físic al nostre Post-it per que ens ho recordi al apropar-nos a una posició en un futur.


Altres possibilitats de l’aplicació són la funció de compartir notes amb d’altres persones, ja siguin amics, familiars o inclús per a tot el món. Per exemple, si hem anat a sopar a un restaurant i ens ha agradat, podrem col·locar un Post-it en la ubicació d’aquest, per si en un futur algú hi passa pel davant.


De moment l’aplicació només es pot descarregar des de l’iTunes dels Estat Units. Així que si teniu compte gratuïta americana ja la podeu descarregar. Per la resta, caldrà esperar a que la gent de 3M la llenci globalment.



Publica un comentari a l'entrada